Pestråtta

Jag är genomförkyld.
Igår spenderade jag hela dagen framför datorn och tvn, kurerade mig och proppade i mig mediciner. Jag vill inte göra samma sak idag. Jag vill gå ut! Det är fucking iskallt ute, det är hemskt, men jag vill gå ut på en promenad. Få röra lite på mig och röka för första gången på två dygn.
Om någon vill trotsa kylan med mig - ring. Jag är trött på att sitta inne.
(Smittsam) Puss

<3

Lördag

Hej på er!
Igår kväll var jag och Freja och såg musikalen RENT i SAM-gymnasiets aula. Den var asbra, det var absolut värt pengarna! Dock var det rätt segt att ta sig hem sen, vi missade bussen i Jakan med 1 minut. Korkade som vi är tänkte vi inte på att vi kunde ha gått till stationen, haha, så vi stod och frös så att vi skakade medan vi väntade i en kvart på nästa. När vi väl kom till Jakan var pendeln sen, vilket faktiskt var tur för oss för annars hade vi missat den med. Bussen från Spånga var otroligt nog i tid och därför var vi hemma relativt tidigt, klev innanför dörren vid typ halv 12. Kul men kall kväll, med andra ord.
Idag vet jag inte vad man ska roa sig med. Det är snöstorm utanför och jag är förkyld så det finns inte så mycket att välja på. Har just sett på Van Helsing med lillebror, för en gångs skull är vi ensamma hemma så det gäller ju att ta tillfället i akt. Jag kanske ska krypa upp i min säng med en kopp varm choklad och en till bra film, det får jag aldrig nog av. Så får det bli!

Dagens citat:
"- Har du gått och blivit trevlig över sommaren?
- Vadå, var jag inte det innan eller?!
- Njä, du kunde ju vara lite småbitchig sådär."
- Gunnar (BRG), ca 6 mån sen

Puss

<3

.

Jag hade suttit och pluggat i 2 timmar i min säng när jag kände för att lägga mig ner en stund. Plötsligt bröt jag ihop totalt, skakade och grät i mer än 20 minuter. Jag vet inte varför men jag mår helt åt helvete dåligt.
Stannar nog hemma imorrn.

<3


Snabba cash

Filmen var GRYM.
Och detta tycker jag trots att jag läst boken. Bra betyg, mhm.

Nu blir det sängdags, ska upp om 5 timmar, hehe...

Puss

<3

Fika

Det fanns inga bra toastjärn.
När vi hem hem igen hade Roger köpt fika i form av vaniljhjärtan och wienerbröd. Vaniljhjärtan på alla hjärtans dag har blivit en tradition hemma hos oss, en tradition vi haft i typ 8 år nu. Hur som helst, jag åt bara ett halvt wienerbröd till fikat innan jag bestämde mig för att spara resten till senare, så nu har jag efterrätt till maten, moahahaha.
Nu ska jag plugga lite psykologi innan middagen och ikväll blir det bio med min älskling Freja. Vi ska, efter många veckors längtande, se Snabba cash! Bion börjar 21:40 så vi lär inte vara hemma förrän inatt någon gång. Jag kanske skriver en gång till innan jag drar.

Oavsett vilket, här har ni Dagens groda citat:
"Rock will never die, but fjortistechno will, som jag brukar säga" - Adam, lite mer än ett halvår sen

Puss

<3


Moi just nu =)


Alla <3 dag

Hej på er!
Idag är det alla hjärtans dag och jag vaknade alldeles för tidigt imorse. Känner mig som ett drägg så jag tänker strax hoppa in i duschen och sen ska jag till V-by med mor. Jag har, för femtionde gången på några veckor, insett att jag har alldeles för få vänner. Mina tre bästa vänner umgås med sina pojkar idag så därför har jag inget bättre för mig än att följa med mamma till v-by och köpa ett toastjärn... Är det inte tragiskt?

Men först ska jag fixa tvätten, duscha och fixa mig.

Puss

<3

Hemmakväll!

Lördagen blev en lugn hemmakväll framför melodifestivalen. Det behövdes nog, för klockan är bara 11 men trots det sitter jag och gäspar och mina ögon svider av trötthet. Blir nog att gå och lägga sig efter det här inlägget.

Dagen har spenderats i Sundbyberg, var på dop och sen på efterfika. Det var min vän Malins son, 8 månader gammal, som skulle döpas. Enzo Vincent Kaarlo Öhman blev namnet på den lilla ungen och sammanlagt tog spektaklet hela 4,5 timmar.  Men det var väldigt trevligt, träffade folk jag inte sett på flera år och det är alltid kul!
Efter dopet åkte jag och mötte Freja, vi skulle käka middag i V-by men eftersom skiten stängde 6 istället för 8 (vilket vi fått för oss i vår naiva lilla tillvaro) så åkte vi till Spånga istället. Åt galet god sushi, snackade massa skit och sen åkte jag hem. Mucho trevlig dag jaah.

Nu tänkte jag gå och ta bort sminket, borsta tänderna och sen krypa ner i sängen framför tvn. Men först ska ni få två stycken citat som kompensation för att jag inte skrev något igår!

Dagens citat (1):
"- Är det normalt att bli blind ibland?
- Det beror på hur du menar?
- Men ibland så... ser jag inte."
- Freja, igår

Dagens citat (2):
"- Gud skapade Eva och Adam, inte Adam och Erik!
- Men det är klart att Gud inte kunde skapa Erik! Hade han gjort det hade ju Erik blivit avundsjuk på Eva eftersom det visade sig att Adam var straight. Och det går ju inte, för Guds kärlek går ju till alla och då hade han behövt göra typ en John också, så att Erik hade någon!"
- Theo, över ett år sen

Puss

<3

Jag är LEDSEN, George!

Idag... finns det inte så mycket att skriva. Som vanligt var det en 8~16-dag och jag stannade dessutom kvar till typ 5 så mestadels av dagen spenderades i skolan. Åt middag med Tobbe i V-by, snackade skit, träffade Freja och nu har jag precis kommit hem efter att ha träffat Olle för första gången på typ 400 år. Fick tillbaka lite grejer som är mina, bland annat min efterlämngtade Sweeny Todd-film så nu blir det filmkväll med Freja och hennes mor snart! :D <3

Just nu sitter jag i sängen och halvkollar på någon värdelös racingfilm på 6an, väntar på att Scrubs ska börja. Scrubs är kärlek!
Imorrn är det äntligen fredag, har inga direkta planer men ska försöka träffa lite folk. Skönt att inte behöva stressa över massa plugg för en gångs skull, så att man kan få en 100% ledig helg. Det var alldeles för länge sen sist.

Dagens citat kommer från mig, en engelskalektion för ett ganska bra tag sen.
"I don't think english is especially hard, I just don't have any... what's it called? Ordförråd?"

Hehe, kanske inte ett av mina bästa ögonblick. Men vafan, det är ju det bloggar handlar om, right? Att skryta som fan och bjuda lite på sig själv ibland! I like it.

Puss och gonatt
<3

Påsken nu?!

Hehehe.. (a)

Idag var en 8-16 dag och trots det hade jag bara 4 lektioner. 2,5 timmars håltimme efter första lektionen är galet onice (man blir så stört taggad på att gå upp klockan 6 då), och den här dagen har överhuvudtaget sugit ganska hårt. Svenskan var kul dock, satt och snackade skit med Freja, Oscar och Koffe hela lektionen. På rättskunskapen imorse sa folk dock massor av roliga saker, vilket var himla tur det. De lektionerna är så grymt tråkiga (jag HATAR vår lärare) i vanliga fall så det var skönt med lite puckon att skratta åt. Gruppen är dock sämst, folk ställer samma frågor gång på gång och fattar ändå ingenting. Det är ett mysterium att de kom in på Blackeberg...

Nu har jag precis varit ute på rökpromenad med Tobbe och låtsas plugga hälsopedagogik. Man blir så otaggad på plugg när det finns så mycket viktigare saker att göra: se på skräp-tv, lalla på facebook och bloggar, röka med Tobbe, öppna och stänga kylskåpsdörren gång på gång av ren uttråkning, kela med katten... klart att man inte pluggar när det finns så mycket viktigt att göra!

Hm... ja. Jag har typ aldrig något vettigt att skriva här längre men för er trogna läsares skull - ja, jag är ironisk - tänkte jag fortstätta snacka skit ändå. Kommer ni ihåg att jag brukade skriva Dagens groda förut? Det rann ut i sanden, mest för att grodorna började bli dåliga men också för att man glömmer sånt så lätt. Jag tänkte dock börja med en liknande grej nu, nämligen Dagens citat. I skolan säger folk så sjukt mycket kul så jag skulle alltid ha något att skriva. Om inte annat har man alltid ett par bra citat på lager från tidigare.

Mitt första Dagens citat kommer från dagens rättskunskapslektion. Vår lärare Anders gick igenom brott och straff:
"Om man begår flera brott kan man max dömas till 16 års fängelse. Men då krävs det alltså flera brott... mord på Kalle, mord på Johan... ja. Flera brott." - WIA

Nu ska jag slå ihjäl lite mer tid på att göra absolut ingenting.
Puss

<3


100 sms

" F ö r   k ä r l e k   ä r   f i n t
m e n   s v å r t   i   p r a k t i k e n "

<3

Sönderstressad av stan

"Livet är en bergochdalbana." Hur många gånger har man inte hört det? Hundratals, förmodligen. Det måste ha varit en mycket intelligent människa som sa så, för det är sällan jag hör något som är mer sant än just det. Livet är en bergochdalbana.

Jag var på Gotland med Freja i helgen. Vi bodde i hennes mormor och morfars mysiga lilla lägenhet och spenderade dagarna med att leta jobb. Det var helt underbart, en perfekt resa som man bara vill fortsätta vara i även när den är slut. Vi rymde från alla våra problem och glömde omvärlden för en stund. Sen kom verkligheten ikapp oss.

Att gråta är en sak. Att vara deprimerad är en annan. Men att sitta och inte veta vad man ska säga är värst. När man vet att man borde säga något, något som tröstar och värmer i alla fall lite grann, men inga ord är tillräckligt starka. Vi har suttit tysta långa stunder den här helgen. Var och en i sin egen värld, med sina egna tankar. Ilska, sorg, kärlek, oro. Så mycket att säga. Men inga ord var tillräckligt starka.

<3

Pokerface

Kom just hem från en filmkväll med efterlängtade människor.
Nu är det sängen.
Imorgon prov.
Puss

<3


<3


Superwoman!

För 19,5 timmar sen hade jag total panik. Jag tvingade ut Freja på en promenad och när jag kom hem igen var jag glad, trots stressen.
Tänk vad några cigg och 45 min med Freja kan göra.

Hann klart med både samhällsarbetet, spanskaredovisningen och naturkunskapen inatt, fick drygt 4 timmars sömn och nu är det äntligen avklarat. På torsdag har jag prov så jag har just memorerat en hel uppsats på spanska, men när det sen är klart är det relativt lugnt ett tag. Det ska bli sjukt skönt. Jag pratade med farsan i telefon när jag insåg att plugget verkligen kommer i perioder. Det kan vara hur mycket som helst på en gång och så plötsligt POFF så är det över. Stressen är enorm och när det är som värst är man minuter från att bryta ihop, men man klarar det. Jag tror att kroppen ser det som när man har en nära-döden upplevelse; adrenalinet gör att man klarar 10 gånger så mycket som i vanliga fall. Alla målinriktade människor blir typ Superwoman och Superman för en vecka eller två. Hur coolt är inte det.

Ikväll ska jag plugga mer spanska och lite engelska, sen blir det att sova relativt tidigt. Ska hinna med en promenad också, rökning är underskattat!
Mihi, jag är på betydligt bättre humör idag än vad jag var igår.
Puss på folket!
<3


Daratara-tara SUPERWOMEN!
<3


RSS 2.0