God morgon!

När jag börjar skriva det här är klockan halv 6 på morgonen.
Nej, jag sov inte inatt.
Om en kvart ringer mitt mobilalarm som jag ställde för att jag skulle vakna i tid även om jag somnade framför datorn eller över böckerna. Tack gode gud för att jag inte gjorde det. Såhär mycket plugg hann jag med under natten:
- Fixa klart naturen
- Plugga till engelskan
- Skriva på samhällen
- Skriva på hälsopedagogiken

Jag hann dessutom:
- Ligga på golvet och sträcka ut ryggen ibland
- Smörja in händerna med sjukt mycket handkräm
- Få en extremt jobbig muskelknut under vänster skulderblad
- Dricka 2 (små) koppar kaffe och en liter vatten
- Höra fåglarna börja kvittra vid typ kvart över 4

Vilken extremt hälsosam natt jag har haft. =)

Nu ska jag borsta tänderna, fixa kaffe och sen ska jag börja göra mig i ordning för rättegångsbesök med rättskunskapen. Brommaplan 07:40, woho!
Puss

<3

Nattliga funderingar

Hej på er!
Här sitter jag i min ensamhet och pluggar samhällskunskap. Har druckit omänskligt mycket kaffe och rökt en aning för mycket så jag tänker dygna inatt. Visserligen har jag inte så mycket val, de timmar till plugg man har utanför skolan räcker inte till.
Hur som helst.
Jag tänkte på en sak. Varför tycker folk att sex är så mycket värre än att strula? Nu är klockan typ 3 på morgonen och jag kan inte riktigt tänka normalt, men ändå. Jag tycker fan inte att det är värre. Som jag ser det finns det tre olika anledningar till att man har sex: det är kul, man är kåt eller så försöker man bli gravid. Så, var är det kärleksfulla i det hela? Nej, då tycker jag att strul är bättre. För att visa sina känslor för någon brukar man kyssa den personen, inte riva av den kläderna och sätta på den. Det vore i och för sig väldigt kul, men så är det inte. Nej, man kysser personen. Alltså är det mycket mer kärleksfullt att kyssa/strula med någon än att ha sex. Sen kan man ju se det såhär också - man måste nödvändigtvis inte vara kär för att kyssa någon. Absolut inte. Men det är inte samma sak, för då kysser man förmodligen personen för att man är kåt och vill ha sex (om man inte är tjej och vill ha gratis drinkar förstås, men det är en annan historia). Så, tala nu om för mig: Varför är sex en så stor grej när man kan kyssa flera hundra personer i sitt liv utan att i princip någon bryr sig?
Jag förstår inte det. Men som sagt, klockan är 3 på morgonen och jag har druckit för mycket kaffe.

Nu ska jag fortsätta plugga, skriver kanske mer sen.
SEX!!!    hehe

<3

Livin on a prayer

Kom hem för en stund sen och nu går Bon Jovi på radion. Kärlek.<3
Som ni märker är jag på bättre humör idag än igår, jag vet inte vad som hände. Det blir sådär ibland.
Anyway. Dagen var lugn, började med företagsekonomi klockan 8 imorse (jag älskar min grupp, underbara människor <3) och det var hur kul som helst. Vi håller på att skapa egna företag, på låtsas såklart, som vi om några veckor ska redovisa för klassen. Vårt företag heter uClick och tillverkar talande barnpussel, en lång historia som jag inte orkar dra nu. Hur som helst, vi har en liten maskot som barnen kommer att kunna se i vår marknadsföring:


Är den inte helt underbar?!

Den är min nya riktiga kärlek och vi ska gifta oss i september.
TA HONOM INTE IFRÅN MIG!!!!!! Hora.

Hehe.

Såå... nu sitter jag som sagt och slår ihjäl lite tid, ska iväg till Hby gård om ett par timmar och se på mina älsklingars teateruppspel. Stackarna är säkert jättenervösa nu, om jag förstått Freja rätt så har de inte ens spelat igenom alla scener än och då är det klart att man är nervös. Men hörrni, det kommer säkert gå hur bra som helst! <3

 



Nej. Nu ska jag äta glass och plugga natur.
Puss

<3

 


Gonatt

Jag vet inte varför men plötsligt blev jag deppig. Inte mycket, men tillräckligt för att inte orka göra någonting ikväll. Jag har tusen ton plugg den här veckan så egentligen borde jag plugga (gud vad jag verkligen hatar att kunna säga så) men det skiter jag i nu. Ibland måste man faktiskt få ta hand om psyket också.
Det märks att något i mitt undermedvetna ligger och gnager, såhär var jag aldrig förut.
Aja, vill ni nåt finns jag på mobilen. I alla fall en stund till.
Puss

<3


Mysig eftermiddag

Både engelskan och samhällen var iställda så vi slutade tidigt.
Gick hem till Freja och såg på Fame med henne, hon ska göra en affisch till den på sin foto-kurs så det var nödvändigt. Efter det pluggade vi engelska och lite svenska och sen gick jag hem. Nu orkar vi dock inte plugga speciellt mycket mer idag så snart ska vi ses och gå ut och fota. Har några idéer om bildserier, men vi får se om det blir det eller om det bara blir allmäna bilder utan speciellt mycket tema. Kul ska det bli iallafall!
Apropå foto - vi behöver fler modeller! Freja har typ en miljon foto-uppgifter (och börjar bli lite trött på att ha mig som modell xD) och jag måste öva på att göra snygga sminkningar inför min scenografi-kurs i höst.

Nu bär det av ut.
Puss

<3


Måndag

Idag börjar jag inte förrän halv 11, det gillar vi.
Bussen går om ungefär 20 min så jag ska gå om typ 5, men först tänkte jag skriva lite här, för er skull. Sitter just nu och lyssnar på Abba, man underskattar verkligen deras musik! Den är verkligen bra om man bara tar sig tid att faktiskt lyssna.
Idag har jag bara tre lektioner - psykologi, engelska och samhällskunskap - och slutar vid typ kvart i fyra. Ikväll blir det plugg plugg plugg, vi har hur mycket som helst som vanligt. Igår satt jag och pluggade i 11 timmar i sträck!
Herregud. Ja nu måste jag springa, men jag skriver väl någon gång i framtiden igen.

Dagens citat:
"Åh fan, jag har ätit upp nu!" - Freja, någon månad sen.

Puss

<3


Mihi =)<3


100413

Jaha, så här sitter man igen då. Trött, ensam och omotiverad. Egentligen ska jag skriva en engeleskauppsats som skulle varit inlämnad för nästan två veckor sen men det orkar jag ju såklart inte. Mina vänner klagade dessutom på att jag uppdaterar för sällan så när jag ändå inte har något bättre för mig kan jag väl få ner några rader här.
Vad har hänt sen sist? Inte mycket, tyvärr. Var på väg in i väggen innan lovet men det är lite bättre nu, så det är ju skönt. Lika mycket plugg är det dock fortfarande, vilket suger. Vi har skaffat städhjälp här hemma så mitt rum är städat och fint mestadels av tiden. En jättefin tvättkorg har jag köpt också, samt satt upp en gammal Ramones-poster och en GnR-"flagga" på väggen så det är mysigt det med. Våren har kommit och det är helt underbart, i alla fall då man faktiskt får vara ute i solen. Jag och Freja hade picknick i gräset utanför skolan tidigare idag och vi behövde inte ens ha jackor på oss. Bara en sån sak!
Hahaha, läste just igenom stycket är ovanför och insåg att mitt betyg i svenska uppenbarligen sänkts något helt otroligt. Det gillar vi.
Juste! Jag har börjat röka Marlboro Mentol istället för Marlboro Gold. De är jättegoda! Hehe.

Nej, nu får det vara slut på skitsnack och så ska jag se på Van Helsing i studiesyfte. Gud vilken fin mening.
Malin, Freja, Oscar! Ser ni nu hur det går när ni ber mig skriva nåt utan att jag har något som helst vettigt att säga? Jag skyller på er för att det här inlägget suger.

Dagens citat:
"- Ni som har läst anatomi, vilket organ ser de här bladen ut som?
- Njurar?
- Ja! Den här växten kallas alltså hasselört!" -
BRM, idag

Puss

<3

RSS 2.0