Lördag

Igår nollade vi våra ettor.
Fyfan vad kul det var. Det började med att några mötte upp dem i Blackan, medan vi andra gömde oss i skogen. När de kom så höll Adam ett tal för dem och sen sprang vi ner ur skogen och skrek för att chocka dem lite. Jag tror vi lyckades.
Ettorna var indelade i 4 lag, som senare ändrades till 3. Den första tävlingen var vodkarace, det lag som svepte flaskan först vann. Vissa lag var helt klart bättre än andra, men till slut fick vi en vinnare och då var nästa tävling norsk fylla. Ni kan ju tänka er; först svepa en liter vodka på 5-6 personer och sen norsk fylla på det. Vodkan går rätt upp i skallen, pang så är man packad. Några spydde redan efter den här tävlingen, men det var väl till störst del pga snurrandet och inte så mycket pga fyllan. Kvällen fortsatte med skottkärran, hoppa säck, slicka grädde från magen-tävling och persiko-staffett där man skulle plocka upp en persika ur en mjölig påse med munnen, ge till en annan i laget som i sin tur skulle springa tillbaka till säcken osvosv. Vid varje tävling skulle man ta 3-5 shotar vodka, såklart, så när alla tävlingar var klara var många rätt packade.
Det var en lyckad nollning. Alla verkade hade kul och när vi var tvunga att hjälpa några hem, de som blir så packade att de inte riktigt kan stå rakt, fick vi dessutom höra att vi nästan hade varit för snälla. Men det är ju bättre att vara för snäll än för elak.
Vi kom hem till Freja vid typ 2, drack en kopp te och somnade vid halv 3.

Imorse vaknade vi vid 1 och jag var helt genomförkyld. Skrek massor på ettorna igår så jag kan knappt prata, låter som en halvdöd kråka. Åkte hem en halvtimme efter att vi vaknat och nu sitter jag och dricker te för att min hals ska kännas bättre. Vi får se hur det går. Jag kommer dock få panik om jag inte är det minsta bättre på måndag, jag kan inte vara hemma från skolan. Missar alldeles för mycket viktigt då. Så om jag inte mår bättre på måndag får jag proppa i mig ipren och nässpray och sen äta halstabletter hela dagen. Jag har helt enkelt inget val.

Nu sitter jag i mitt rum och dricker te som en idiot. Har ätit ett halvt paket halstabletter bara idag och låter fortfarande helt hemskt. Emil är på landet (tror jag, har inte sett honom på ett par dagar), mamma och Roger dansar och Emelie är barnvakt åt Viktor och Hanna.
Ikväll kanske Annie kommer över, om jag orkar. I så fall ska vi se på film och bara ta det lugnt. Jag behöver det efter igår.
Nu ska jag svepa ytterligare en kopp te och prata med mina söta små vänner på msn.
Skriver kanske mer senare.
Puss

<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0